Volkswagen Passat – O nouă generaţie

Autor: Dan Vache 26 mai 2009 Prezentări

26.05.2009: UPDATE FOTO

Unul dintre cele mai aşteptate modele pentru anul următor este viitoarea generaţie a lui Volswagen Passat, maşină care nici măcar nu a fost scoasă în teste pe stradă – încă nici un paparazzi nu a surprins poze spion cu vreo maşină camuflată.

Noul Volkswagen Passat urmeaza sa aiba o parte frontala agresiva si sobra

Deocamdată, noul Passat este doar la stadiul de "cum ar putea arăta", iar noi vă propunem viziunea noastră, bazată pe cele mai recente informaţii din domeniu. Este clar că stilul adoptat de Volkswagen Golf 6 va fi preluat şi de noul Passat, care urmează să aibă o parte frontală agresivă şi sobră totodată, cu o puternică imagine de marcă.

Noul Passat - linie eleganta si dinamica, spate pragmatic si sobru

Datorită succesului foarte mare al versiunii life-style, VW Passat CC, noua generaţie Passat va adopta o linie mai dinamică şi mai elegantă. Totuşi, este de aşteptat să nu renunţe la caracterul practic, de familistă, astfel că portbagajul va fi încăpător.

Voi ce credeţi, va arăta viitorul VW Passat în acest fel?

11.03.2009:

VW Passat - speculaţiiIniţial, noua generaţie Volkswagen Passat era pregătită pentru anul 2012, dar având în vedere probabil succesul lui Volkswagen Golf 6, nemţii au hotărât să aplice acelaşi tratament limuzinei de clasă medie. Se va trece peste facelift şi la anul vom vedea un model nou, modificat în mod similar cu modelul german de clasă compactă.

Stilistic, va prelua tema de design impusă de noul Scirocco, care vrea să marcheze totuşi o puternică evoluţie. În ceea ce priveşte motorizările, vom avea exclusiv propulsoare doar cu 4 cilindri, renunţându-se la versiunile V6. Astfel că vom vedea benzinare de 1,4 şi 2.0 litri supraalimentate, în timp ce la capitolul diesel, supraalimentarea rămâne pentru cilindree de 1,6 şi 2.0 litri. Aşteptăţi-vă la primele poze oficiale chiar de anul viitor.

Poza prezentată în exclusivitate are un caracter speculativ, fiind realizată de cei de la Scoopy pornind de la informaţii neoficiale  sustrase de la  oamenii din cadrul companiei germane.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide