Volkswagen Polo 3 uşi - Informaţii oficiale

Volkswagen ne-a prezentat astăzi primele poze cu varianta în 3 uşi a modelui Polo ce îşi va face debutul public luna următoare la Salonul Auto de la Frankfurt.

Volkswagen Polo 3 uşi - Informaţii oficiale Volkswagen Polo 3 uşi - Informaţii oficiale

Interior neschimbatPrecum se poate vedea şi din pozele alăturate, diferenţele faţă de versiune Volkswagen Polo cu 5 uşi sunt foarte mici. Practic au dispărut uşile din spate, cu modificările de rigoare şi asta e noua maşină. De altfel noul Polo 3 uşi va prelua de la fratele său toate dotările şi gama completă de motorizări. Vom vedea astfel 1,2 de 50 şi 70 CP, un 1,4 de 80 CP şi un diesel de 1,6 litri cu 75, 90 sau 105 CP.

Pe lângă toate acestea anul viitor noul Volkswagen Polo 3 uşi va primi un 1,2 TDI capabil de un consum mediu de 3,3 litri la fiecare sută de kilometri plus un 1,2 TSI de 105 CP. Mai multe vom afla însă în apropierea Salonului Auto de la Frankfurt.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.