Volkswagen Polo - Ediţie specială FC Schalke 04

Chiar dacă denumirea micuţului model german aduce aminte de un alt tip de sport, cei de la Volkswagen nu s-au sfiit să realizeze o ediţie specială ce poartă numele unui club de fotbal.

Volkswagen Polo - Ediţie specială FC Schalke 04 Volkswagen Polo - Ediţie specială FC Schalke 04
Pentru a celebra contractul de sponsorizare cu FC Schalke 04, Volkswagen a lansat o versiunea specială a lui Polo, denumită simplu "S04". Construit în doar 100 de exemplare, modelul va fi asamblat şi vândut exclusiv în Germania şi va fi vopsit în culorile caracteristice clubului german: albastru, alb şi gri. Printre diferenţele faţă de un Polo normal, mai enumerăm doar jantele de 16 inch cu pneuri de 204/45 şi logo-urile cu "S04 Edition" montate pe caroserie şi în interior.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.