Volkswagen Polo GT-Rocket

Volkswagen propune pentru modelul său de clasă mică un pachet estetic ce speră să îl transforme, măcar estetic, într-un hot hatch.

Volkswagen Polo GT-Rocket Volkswagen Polo GT-Rocket
Volkswagen Polo GT RocketDisponibil iniţial doar în Germania, GT-Rocket este o ediţie specială a lui Volkswagen Polo, dinsponibilă în patru culori, candy white, silver, black şi metallic orange. Pe lângă stickerele "GT-Rocket", observăm jante negre de 17 inch încălţate de pneuri 205/50 R17, un eleron spate, blocuri optice afumate şi o suspensie sport.

 În interior Volkswagen Polo GT-Rocket vine cu un set de scaune sport în două tonuri de culoare şi cusătură roşie, regăsită şi pe volan, schimbător de viteze şi frâna de mână. Interesant este că pachetul este disponibil pentru toată gamă de motorizări, de la motoarele în 3 cilindri de 80 de CP până la dieselul de 130 CP. Preţul în Germania începe de la 16.875 de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.