Volkswagen Polo - O nouă generaţie

Anul viitor se va lansa o nouă generaţie Volkswagen Polo, premiera urmând a avea loc cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva.

Volkswagen Polo - O nouă generaţie Volkswagen Polo - O nouă generaţie

Volkswagen PoloUPDATE: Autoexpress au dat publicitaţii noi imagine generate pe calculator a viitoarei generaţii VW Polo.
...........................................................................................

Viitorul Polo va fi construit pe platforma tehnică PQ25, o evoluţie a celei existente pe actuale generaţie, care şi-a făcut debutul pe noua Skoda Fabia şi mai recent pe Seat Ibiza şi va fi folosită în viitorul apropiat şi de Audi A1. Italienii de la Infomotori.com ne oferă primele imagini retuşate pe calculator pentru a ne face o idee despre modul în care ar putea arăta viitorul Polo.

Cu influenţe directe de la Scirocco, ce sunt aşteptate şi pe viitorul Golf 6, noul model de clasă mică de la Volkswagen va avea un interior mai bun calitativ şi o gamă de motorizări care va cuprinde un 1,4 turbo pe benzină dar şi noul 1,6 diesel TDI cu tehnologie common-rail. Lansarea va avea loc anul viitor, cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva şi cel mai tărziu la show-ul auto din toamnă de la Frankfurt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.