Premiera  Volvo C30 îşi arată noua faţă la Frankfurt 2009

Variantele restilizate ale lui Volvo C30 şi Volvo C70 au fost principalele puncte de atracţie la standul Volvo de la Salonul Auto Frankfurt 2009.

Volvo C30 îşi arată noua faţă la Frankfurt 2009 Volvo C30 îşi arată noua faţă la Frankfurt 2009

Suedezii nu au stat prea mult pe gânduri şi au aplicat versiunilor facelift ale lui Volvo C30 şi coupe-cabrioletului C70 o nouă identitate vizuală, cu linii preluate, în mare, de la conceptul Volvo S60 Concept, prezentat la Detroit 2009, la începutul acestui an. Botul este sculptural, cu faruri decupate stilat şi cu părţile laterale ale spoilerului profilate mult, în timp ce grila este acum proeminentă, evidenţiind mai bine sigla Volvo. Modificările estetice importante se opresc aici, deoarece partea din spate era şi înainte inedită.

În acelaşi stand, a mai putut fi admirat Volvo C30 DRIVe, având motor diesel de 1,6 litri şi tehnologie start/stop, model care se laudă cu un consum de 3,8 litri/100 km şi emisii CO2 de numai 99 g/km (este pentru prima dată în istoria companiei când emisiile de CO2 ale unei maşini scad sub pragul de 100 g/km).

VEZI VOLVO C30 FACELIFT LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.