Premiera  VW Golf R - vezi noul Golf R live la Frankfurt 2009

Este mai tare decât fostul Golf R32. Este mai tare decât noul Golf GTI. Este cel mai tare Golf 6 al momentului. Este noul Volkswagen Golf R.

VW Golf R - vezi noul Golf R live la Frankfurt 2009 VW Golf R - vezi noul Golf R live la Frankfurt 2009

Chiar dacă noul Volkswagen Golf R nu putem spune că este un hot hatch spectaculos, denumirea lui impune respect printre fanii mărcii germane. De fapt, stilul sobru al lui Golf 6 se potriveşte acestei versiuni de vârf, care degajă un sentiment de forţă şi putere chiar şi stând pe loc. De remarcat faptul că este disponibil şi cu o caroserie în 5 uşi, în timp ce evacuările centrale sunt o carte de vizită suficientă pentru Golf R. De comentat nu prea mai avem ce. Aşteptăm să luăm loc în spatele volanului.

VEZI NOUL VW GOLF R LIVE LA FRANKFURT 2009

Vezi şi alte subiecte LIVE de la Frankfurt 2009:

Aston Martin Rapide, cel mai frumos de la Frankfurt

Noul Ford C-Max, dedicaţie pentru familiştii artişti

Standul Dacia la Frankfurt 2009, fără surprize

Urmaşul lui Tucson este sexy: Hyundai ix35

VEZI AICI TOATE PREMIERELE DE LA FRANKFURT 2009!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.