VW Touareg jucării spion

Volkswagen Touareg a fost deconspirat de versiunea sa la scară mică, imaginile unei jucării întruchipând viitoarea generaţie Touareg fiind arătate.

VW Touareg jucării spion VW Touareg jucării spion

Secretul lui Volkswagen Touareg a fost parţial dat în vileag, cel puţin în aparenţă acest model fiind arătat involuntar prin intermediul unor machete. De fapt secretul nu era aşa mare, viitorul Touareg urmând să se alinieze, ca de altfel toate modelele VW de la lansarea lui Golf 6, la noua imagine de marcă. Iar silueta pare o evoluţie subtilă a actualului model.

În materie de motorizări noul model se pare că va mai primi două noi motorizări cu cilindreea de 3.000 cmc. Unul din propulsoare va fi TDI şi va furniza 240 CP, iar celălalt va fi pe benzină supraalimentat şi va livra în jur de 290 CP.

În privinţa dimensiunilor se spune că acest model va oferi ceva mai mult spaţiu interior, ceea ce va însemna că şi măsurile exterioare vor creşte uşor, dar nu foarte mult. Imaginile cu modelul la scară reală ar trebui să apară luna viitoare, iar dezvăluirea oficială se va face pe 1 Martie la Geneva.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.