O Dacie din 1995, transformată într-o creatură care dă coşmaruri – FOTO

Autor: Marius Vișan 22 apr. 2016 Știri auto

 


Daniel Dragne, un bucureştean pasionat de maşini a modificat o Dacie veche de 21 într-un autoturism desprins parcă din filmele cu Mad Max. Daniel a avut o pasiune pentru maşini încă din copilărie, perioadă în care şi-a petrecut o bună parte din timp în service-ul auto al părinţilor lui. 

Daniel nu ar fi la primul proiect de acest fel. Cu câţiva ani în urmă a transformat un Trabant într-o autoturism de nerecunoscut. Trabantul nu a obţinut aprobări pentru a circula pe străzi, dar cu el a putut participa la o paradă a jucătorilor de airsoft care a avut loc în Mamaia în 2013, unde trăbănţelul militar a fost vedeta evenimentului. 

Ultima sa creaţie este o Dacie din 1995 luată de la un apropiat al său care nu mai folosise maşina de ani buni. Autoturismului urmează să-i fie montate gratii în loc de parbriz, iar în zona tavanului vor fi puse nişte singhii de lemn, după care sâmbătă va fi expus în cadrul salonului ce va avea loc în faţa Palatului Parlamentului, informează Libertatea.ro.

Mai multe imagini puteţi vedea în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide