Detroit Auto Show 2008

Autor: Dan Vache 15 ian. 2008 Saloane auto
Detroit Auto Show 2008

Startul evenimentelor automobilistice ale anului va fi dat la Detroit, unde aşa cum ne-am obişnuit, vor fi prezentate cele mai importante premiere din acest an.

NEW!
AUDI
Cu ocazia Salonului Auto de la Detroit cei de la Audi vor prezenta două noi modele: Audi TTS şi conceptul R8 dotat cu un motor diesel V12.

BMW
Noul BMW X6, prezent în premieră mondială la Detroit Auto Show promite să fie una dintre cele mai vânate noutăţi ale anului 2008.

CADILLAC
Cadillac va prezenta la Detroit noul model CTS-V , care va intra în concurenţă cu BMW M5 şi Mercedes E63 AMG, şi sportiva de lux americană sub formă de concept, coupe-ul CT .

CHEVROLET
Mândria americanilor, Chevrolet Corvette, o versiune şi mai sportivă numită ZR1 va fi expusă la Salonul Auto de la Detroit.

CHRYSLER
Chrysler ecoVoyager este unul dintre cele trei concepte prietene cu natura de la Chrysler LLC Group, care-şi vor face apariţia la Detroit Auto Show de anul acesta.

DODGE
Dodge vine la Salonul american cu două noi modele: Dodge ZEO, un concept sportiv propulsat de motoare electrice şi pick-up-ul Dodge Ram.

NEW!
FERRARI
Cei de la Marranello încearcă o reconciliere cu natura şi prezintă Ferrari 430 cu biocombustibil la Salonul Auto de la Detroit.

FORD
Ford va prezenta în premieră noul concept Explorer America, model care se va încadra în categoria Suv-urilor ecologice.

HUMMER
Hummer HX Concept
este creaţia unui grup de tineri designeri care au reuşit să dea un nou look modelului american.

HYUNDAI
Producătorul coreean intră în clasa mare cu un model Hyundai Genesis Sedan.

JEEP
Jeep va prezenta în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, un concept inovator sub numele de Renegade.

KIA
Noul model Kia Borrego care va concura cu maşini precum Ford Explorer, Jeep Grand Cherokee sau Nissan Pathfinder va putea fi văzut luna aceasta în cadrul salonului.

LAND ROVER
Cu un design ce aminteşte de BMW X6, noul concept Land Rover LRX speră la un răspuns pozitiv în cadrul evenimentului de la Detroit.

NEW!
LEXUS
Lexus a aruncat la Salonul Auto de la Detroit mănuşa celor de la Ferrari sau Lamborghini prin prezentarea versiuniI roadster a conceptului LF-A.

NEW!
MASERATI
Modelul Maserati
Quattroporte Collezione Cento lansat în ediţie limitată de 100 de exemplare, va fi prezentat în premieră la Salonul Auto de la Detroit.

MAZDA
Mazda va expune noua versiune a modelului RX-8 şi modelul concept Furai, în premieră mondială, la Salonul Internaţional Auto Nord American.

MERCEDES BENZ
Viitorul SUV compact
, Mercedes GLK va fi prezentat publicului la Salonul Auto de la Detroit sub forma unui concept denumit Freeside, ale cărui forme se vor regăsi aproape integral pe versiunea de serie.

NEW!
MITSUBISHI
Prezentat sub formă de schiţe acum câteva luni, Mitsubishi Concept RA va fi expus zilele acestea la Detroit Auto Show împreună cu varianta economică a a bolidului Evo X, denumită Ralliart.

NISSAN
Noul model japonez Nissan Forum este o avanpremieră a maşinilor ce vor transporta în viitor familiile numeroase, fiind un adevărat MPV al secolului 21.

SAAB
Saab intenţionează să îşi taie o felie din segmentul SUV-urilor compacte, încercând să surprindă pe toată lumea cu un model numit 9-4X ce va fi expus la Detroit.

SUBARU
Noul Subaru Forester va avea premiera la Salonul Auto de la Detroit, urmând ca în primăvară să ajungă în curţile dealerilor.

TOYOTA
Toyota A-BAT Concept,
un segment de nişă în categoria pick-up-urilor va fi prezentat în premieră la Salonul Auto de la Detroit.

NEW!
VOLKSWAGEN
Noul coupe în 4 uşi, VW Passat CC va fi prezentat în premieră la Detroit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide