GALERIE FOTO: Fetele de la Frankfurt 2013

Am văzut modele noi, concepte şi facelift-uri, iar după primele două zile la Salonul Auto de la Frankfurt le putem oferi o surpriză domnilor: imagini cu fetele care au prezentat maşinile la Frankfurt.

GALERIE FOTO: Fetele de la Frankfurt 2013 GALERIE FOTO: Fetele de la Frankfurt 2013

A venit şi momentul în care lăsăm maşinile deoparte - nu pentru mult timp însă - şi ne întoarcem privirile, la propriu şi la figurat, către fetele de la Salonul Auto de la Frankfurt 2013.

Aşa că nu vă mai lăsăm în suspans şi oferim o galerie foto cu fetele care au animat atmosfera la Frankfurt. Vă plac, nu vă plac? V-aţi găsit o preferată?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.