9ff Vantage GTR - Un alt Porsche Cayenne

Tunerul 9ff este vestit pentru modificările extreme pe care îşi pune semnătură, ultima sa realizare fiind un Cayenne de 725 CP.

9ff Vantage GTR - Un alt Porsche Cayenne 9ff Vantage GTR - Un alt Porsche Cayenne

Disponibil si in versiunea clasicaDetaliile prezentate sunt puţine. Ştim doar că 9ff Vantage GTR are o putere maximă de 725 CP, ceea ce îl propulsează direct în topul modelelor Cayenne tunate. Şi chiar dacă numele nu are vreo legătură cu omonimul britanic, în mod sigur acest Porsche se apropie destul de mult de Aston Martin în ceea ce priveşte performanţele.

Iar din poze putem să observăm numeroase modificări de ordin stilistic: fibră de carbon peste tot, grilă schimbată, noi spoilere şi chiar un kit de conversie a părţii frontale la aspectul unui Porsche 911. Poate ne dă chiar câteva indicaţii despre viitorul Porsche Cayenne.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.