ABT e blând cu pietonii

Tunerul german acordă o atenţie deosebită produselor sale, astfel încât le testează şi pentru a îndeplini standardele cele mai bune la coliziunile cu pietonii.

ABT e blând cu pietonii ABT e blând cu pietonii
ABT Crash-TestKiturile estetice frontale sunt testate în Cologne de către TÜV Rheinland Group's Pedestrian and Passenger Protection Laboratory, produsele tunerului german trecând toate probele cu brio. În timpul testului, picioarele manechinelor, ce cântăresc 15 kilograme au lovit modele A4, A5 şi Tiguan dotate cu modificările estetice ABT la viteze de 40 km/h.

"Suntem mândri că am obţinut valori mult sub cele impuse de lege. Asta dovedeşte încă o dată că produsele noastre indeplinesc cele mai înalte standarde de calitate", a declarat Hans-Jürgen, reprezentant ABT. Evident, acest lucru nu înseamnă că produsele ABT protejează la maxim pietonii, însă aceste teste sunt necesare din moment ce partea frontală poate să fie complet modificată faţă de cea a unui model de serie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.