AC Schnitzer îşi pune amprenta asupra noului BMW Seria 6 Gran Coupe

Autor: Dan Vache 13 iul. 2012 Tuning auto

În filozofia tunerilor se spune că orice model care iese pe porţile fabricii poate fi îmbunătăţit estetic şi tehnic. Acest lucru vrea să-l demonstreze şi tunerul german AC Schnitzer cu noul BMW Seria 6 Gran Coupe, căruia îi propune un pachet de tuning destinat exteriorului dar şi motorului.

După cum se poate vedea şi din imagini, aspectul exterior nu a fost „deteriorat” de acele elemente de design care pun accentul pe agresivitate şi sportivitate. Tunerul nu face decât să-i adauge coupe-ului german un nou spoiler cu rol aerodinamic, în mijlocul căruia tronează o grilă inferioară, acum cromată, iar în spate, a montat un difuzor subtil, care este flancat de două guri de evacuare trapezoidale.

La pachet vin şi jantele din aliaj de 19, 20 sau 21 inch, dintre care cele din urmă vin încălţate cu pneuri de 255/30 pe faţă şi 295/25 pe spate. Interiorul noului BMW Seria 6 Gran Coupe se prezintă cu un pedalier sport din aluminiu, mochete speciale şi inserţii din aluminiu pentru selectorul sistemului i-Drive.

La nivel de motoare, 640i cu al său propulsor de 3.0 litri de 320 CP dezvoltă, după modificările aplicate de AC Schnitzer, 355 CP, iar dieselul de 3.0 litri şi 313 CP ajunge la un total de 355 CP. Pe lângă aceste îmbunătăţiri tehnice, se mai adaugă şi un nou sistem de evacuare sport care promite un sunet mult mai „grav” decât cel oferit de modelul standard, un set nou de suspensii sport care, printre altele, reduce şi garda la sol, şi, bineînţeles, un sistem de frânare mai performant, având etriere cu 8 pistonaşe.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide