Acest Lamborghini Aventador de la SR Auto Group e tot ce doream pe ziua de luni. Galerie FOTO

Tunerul SD Auto Group ştie cum să scoată în evidenţă agresivitatea unei maşini fără a interveni prea mult asupra ei, iar acest Lamborghini Aventador modificat uşor şi pus pe roţi PUR este un exemplu perfect!

Acest Lamborghini Aventador de la SR Auto Group e tot ce doream pe ziua de luni. Galerie FOTO Acest Lamborghini Aventador de la SR Auto Group e tot ce doream pe ziua de luni. Galerie FOTO

Canadienii de la SR Auto Group sunt recunoscuţi pentru faptul că modifică subtil supermaşini, cu efecte cât se poate de bune şi cuprinzătoare, pe principiul „mai puţin înseamnă, de fapt, mai mult”.

Jantele PUR RS05 Bespoke Matte Mag Blue sunt, pur şi simplu, din altă lume!

Luaţi exemplul de mai jos: un Lamborghini Aventador căruia i-au fost schimbate spoilerele, i-au fost montate roţi PUR şi i-a fost aplicat un colant care să-i sporească imaginea de maşină sport (nu suntem prea siguri cu privire la colantare, însă).

Colantarea poate nu e pe gustul tuturor, dar dă bine...

Rezultatul place ochiului, iar pauza de frumuseţe de azi te duce direct în galeria foto...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.