Acest Mercedes-Benz W140 Stance ne face nostalgici. VIDEO

Tuningul curat al săptămânii vine din Rusia, acolo unde am descoperit un Mercedes-Benz W140 Stance care ne-a umplut de nostalgii. Un S-Class cu un tuning relativ curat, fără fantezii inutile, sobru şi elegant, chiar dacă imperfect.

Acest Mercedes-Benz W140 Stance ne face nostalgici. VIDEO Acest Mercedes-Benz W140 Stance ne face nostalgici. VIDEO

Produs pe vremea când denumirile lui S-Class începeau cu cifrele, iar nu cu litere, acest exemplar superb de Clasa S a fost preparat simplu de proprietarul său din Rusia: coborâtă exact atât cât trebuie pentru a nu-i strica frumuseţea clasică, berlina germană de clasă mare produsă între 1990 şi 1998 (cu un facelift intermediar) ne farmecă şi acum. Spoilerul faţă nu arată chiar OK, dar din nostalgie pură îi vom ierta acest mic neajuns.

Mercedes-Benz W140 Stance from Artem Solovьev on Vimeo.

Nu avem date cu privire la puterea maşinii, iar interiorul nu ne este arătat, însă noi tocmai ne-am adus aminte că această generaţie de S-Class a introdus, printre altele, uşile şi capota portbagajului care se închideau automat, geamurile electrice care se opreau şi coborau la întâlnirea unui obstacol (pentru a nu prinde mâna pasagerului), parbrizul şi geamurile cu strat dublu de sticlă securizată, senzorii de parcare spate, sistemul de încălzire care permitea climatizarea habitaclului şi după oprirea motorului, dar şi ESP în opţiune. 

Dacă avem printre noi posesori ai acestei superbe limuzine, poate aveţi şi ceva poveşti pentru noi... :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.