Aceste imagini cu Ferrari 458 Italia by ADV.1 ne fac chef de vacanţă

Dacă nici o maşină de vis încingând asfaltul unor drumuri de vis nu ne-ar fi stârnit cheful de excursii, atunci era clar: eram corporatişti convinşi şi nu mai aveam nicio şansă de recuperare. Mulţumim, ADV.1!

Aceste imagini cu Ferrari 458 Italia by ADV.1 ne fac chef de vacanţă Aceste imagini cu Ferrari 458 Italia by ADV.1 ne fac chef de vacanţă

Nu ştim detalii despre locul unde a avut loc desfăşurarea de forţe a supercarului italian, însă putem să băgăm mâna în focul de la evacuarea lui 458 că nu a fost în România. (ştiu, ştiu că avem drumuri frumoase, numai bune de drifturi spectaculoase; glumeam şi eu...). 

Ce ştim este că motorul V8 cu 578 de cai-putere al lui 458, sau vreo altă componentă a acestuia, au rămas neatinse. Maşina a primit doar un set de jante de la Advanced One Wheels (ADV05 M.V2 SL, pe numele lor complet) cu diametru de 20 de inci pentru roţile din faţă şi de 21 de inci pentru cele din spate. La cum se prezintă galeria de mai jos, nu avem nimic de comentat - nici măcar de imaginile în care s-a făcut abuz de Photoshop.

Dacă nu mai ai chef să dai scroll până în susul paginii să vezi GALERIA FOTO, te înţelegem. E duminică. Click pe literele albastre şi te ducem noi la imagini.