Acura 2+1 - Studiu de design

Noua tema de design Acura a fost întinsă la maxim prin acest concept car. Ar putea fi realizabil?

Acura 2+1 - Studiu de design Acura 2+1 - Studiu de design

Putina inspiratie pentru japoneziAcura a inaugurat cu noua generaţie TL o nouă înfăţişare, cu o parte frontală dominată de grila asemănătoare unui scut. Leon Paz a preluat această grilă, a accentuat-o şi pornind de la ea a creat o maşină foarte interesantă. Liniile ce curg din partea frontală lasă impresia unui material organic întins până în spatele maşinii, lăsând la vedere motorul V6 bi-turbo.

De altfel partea superioară este compusă dintr-un material transparent pentru a lăsa la vedere cele 3 locuri din interior, în configuraţie 2+1, de altfel, de unde vine şi numele conceptului. Nu prea inspirat autorul, nu-i aşa?

VEZI TOATE ANUNŢURILE HONDA.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.