AG Excalibur - bazat pe Mercedes CL!

Audronis Gestautas, un lituanian pasionat a transformat un Mercedes Benz CL într-un model ce va atrage toate privirile. Nu în mod admirativ totuşi.

AG Excalibur - bazat pe Mercedes CL! AG Excalibur - bazat pe Mercedes CL!
AG ExcaliburDesignul exterior în mod clar nu va fi pe placul oricui, mai ales în condiţiile în care jantele de pe faţă au 30", iar cele de pe spate nu mai puţin de 40"! Autorul modelului, Audronis Gestautas, i-a dat denumirea după numele său, AG Excalibur, aspectul artizanal fiind mai mult decât evident.

Şi interiorul a fost modificat puternic. Ce modalitate mai bună de a se asorta cu jantele imense cromate există decât un interior împopoţonat de cristale Swarovski, dintre care cel mai mare, de 25 de cm, reprezintă schimbătorul de viteze. Vizitaţi galeria foto pentru a vedea etapele de producţie prin care a trecut bietul Mercedes CL.

Şi, dacă aveţi o senzaţie de deja-vu, daţi click AICI.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.