Alfa Romeo 159 by Novitec

Iar rezultatele sunt foarte uşor de observat. Praguri mai mari, spoilere proeminente şi o putere crescută cu 29 CP.

Alfa Romeo 159 by Novitec Alfa Romeo 159 by Novitec

Afla 159 a fost, încă de la apariţia ei pe piaţă, un adevărat urmaş al modelului 156, fiind considerată din prima zi una din cele mai frumoase maşini din clasă. Designul italian este apeciat de milioane de fani din toata lumea, însă asta nu insemnă că nu se poate mai bine. Iar Novitec a încercat să îmbunătăţească Afla 159 printr-un tuning atât tehnic, cât şi vizual.

La exterior se pot observa pragurile schimbate, jantele de 20 inch încălţate de pneuri Pirelli 255/30R20 şi sistemul de evacuare modificat pentru un sunet cât mai sportiv. Alte modificări importante se găsesc sub caroserie, unde puterea motorului diesel a fost majorată până la 229 CP. Iar, pentru a pune toată această putere pe şosea, Novitec a modificat şi suspensia, care este acum ajustabilă atât în înălţime, cât şi în duritate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.