Alternativă bulgărească la Aston Martin Cygnet

Poţi opta pentru o Toyota iQ, poţi opta pentru un iQ cu siglă Aston Martin sau trece Dunărea la bulgari şi opta pentru un iQ la fel de elegant la interior ca un Aston Martin dar mult mai ieftin.

Alternativă bulgărească la Aston Martin Cygnet Alternativă bulgărească la Aston Martin Cygnet

Toyota a făcut multe valuri în jurul lui iQ, la momentul lansării se spunea că va fi o revoluţie. Unii anticipau vremuri grele pentru genialul smart produs de Mercedes Benz. Şi uite că uşor s-a aşternut oarecum anonimatul peste micuţul nipon. Totul până a ajuns în curtea Aston Martin. Dacă iQ este demn de a purta sigla celebrului constructor britanic, atunci este bun şi pentru a fi personalizat de tuneri. Studioul bulgar Vilner s-a decis să transforme iQ dintr-o buburuză de serie într-o mică bijuterie luxoasă. Atenţia bulgarilor s-a concentrat asupra interiorului care rivalizează acum cu cel al limuzinelor de lux. Scaunele sunt îmbrăcate în piele Nappa maro, aceasta fiind perforată în zonele de mijloc ale scaunelor. Restul interiorului este îmbrăcat în Alcantara. Totuşi bulgarii au lăsat suficient plastic la vedere pe bord pentru a nu uita că te afli într-o Toyota iQ.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.