Anibal Automotive Design le oferă pasionaţilor kitul Porsche 911 Attack

Autor: Oraan Mărculescu 07 nov. 2012 Tuning auto

Porsche 911 Attack, by Anibal Automotive Design de pe tare.ro

La partea tehnică, Porsche 911 stă foarte bine, fără discuţie. Iată, însă, că sunt unii care consideră ca partea estetică poate fi îmbunătăţită – sau măcar modificată pentru ca maşina să arate altfel.

Tunerul Anibal Automotive Design a conceput în cazul de faţă un kit exterior elaborat, menit a-i conferi modelului Porsche 911 Coupe un look care, cel mai potrivit, va fi cel mai aprciat de fanii Need for Speed sau GTA.

Spoilerul frontal este modificat de o manieră oarecum ciudată, fiind maI alungit şi având o muchie mai ridicată, în timp ce elementul optic din partea inferioară este discutabil integrat, afecând în parte imaginea emblematică a lui 911.

Aripile, atât cele faţă, cât mai ales cele din spate, sunt acum mai late şi dispun de fante de aerisire. Fantele din spatele portierelor amintesc oarecum de cele de pe Porsche 918, dar în peisaj mai apare un ornament lateral, în timp ce pragurile late sunt altfel concepute.

Spatele pare un amalgam: imensul eleron seamănă cu cel de pe 911 GT3, în timp ce profilarea caroseriei deasupra stopurilor ne duce cu gândul tot la Porsche 918. În schimb, fantele laterale de mari dimensiuni amintesc de Audi R8, iar difuzorul uriaş, încadrat de cele două perechi de evacuări rotunde, este clar inspirat din lumea racing.

Componentele kitului Attack sunt concepute în special din fibră de carbon, iar capota şi acoperişul vopsite în negru vin să completeze un look oarecum underground. Deşi imaginile de faţă sunt realizate pe calculator, tunerul Anibal declară că în curând va da drumul comenzilor, preţul urmând a fi aflat tot atunci.

Până atunci, ne interesează părerea voastră:

VI SE PARE REUŞIT PORSCHE 911 ATTACK?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide