Aston Martin V8 Vantage by Premier 4509

Sportiva britanică exclusivistă a trecut prin mâinile unui nou tuner de talie mondială, de această dată, niponul Premier. Rezultatul - operă de artă hand made.

Aston Martin V8 Vantage by Premier 4509 Aston Martin V8 Vantage by Premier 4509

britanică tunată, maşini sportAston Martin V8 Vantage, sportiva britanică de lux, a făcut obiectul unui exerciţiu de tuning prin care japonezii au schimbat prestanţa de britanic aristocrat a maşinii cu una de sportivă simpatică. Designul kitului oferă un surplus de eficienţă aerodinamicii automobilului. Cu ajutorul componentelor făcute manual din fibră de sticlă şi fibră de carbon, fluxul de aer este mai bine direcţionat spre elementele importante ale maşinii sport, precum motorul şi frânele.

supercaruri, aero kitKit-ul va fi relizat într-o serie limitată, pentru numai 300 de clienţi şi va conţine a plăcuţă cu un cod unic pentru fiecare Aston Martin V8 Vantage în parte. Nu este prima dată când un tuner de talie mondială a luat în vizor modelul britanic, acesta fiind anul trecut concurentul celor de la Loder 1899 în cadrul competiţiei "Essen Motor Show".

Tunerul japonez Premier4509 este parte a companiei internaţionale SideVeil. Modelul britanic Aston Martin este al treilea intrat în gama de maşini exclusiviste a celor de la Premier 4509, după Bentley Continental GT şi Lamborghini Gallardo. Preţurile pentru astfel de kit-uri sunt şi ele tot exclusiviste, un aero kit pentru un bolid Lamborghini ridicându-se la peste 20.000 USD.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.