Aston Martin Vanquish S Mansory

Autor: Oraan Mărculescu 30 ian. 2008 Tuning auto

Chiar dacă Mansory ne duce cu gândul la Anglia, vorbim de o companie exclusivistă situată în patria tuningului, Germania. Ţară în care maşini sport, precum Aston Martin Vanquish S, primesc frecvent dopaje de putere şi kituri racing, banii nefiind o problemă prea mare pentru proprietari.

Însă un Aston trebuie tratat puţin diferit, pentru că este o maşină sport diferită de celelalte, respirând stil şi prestanţă britanică. Pentru acest model, Mansory a lăsat neatins grupul motopropulsor şi s-a concentrat pe alte elemente. Sistemul de frânare a fost supradimensionat şi poartă amprena Brembo, în timp ce jantele sunt acum de 20", cu pneuri super late (275/30 în faţă şi 315/35 în spate). Garda la sol a fost coborâtă cu 3 cm, prin adoptarea unui nou set de amortizoare, mai rigide, astfel că Vanquish S arată acum şi mai încordat.

La nivel estetic, spoilerul frontal este din fibră de carbon şi a fost redesenat, spoilerul din spate a primit un difuzor din fibră de carbon, iar pragurile personalizate au acum incluse fante de aerisire. Interiorul a primit un tratament clasic, prin combinarea pielii şi a fibrei de carbon. Nu ne putem pronunţa asupra tuşelor de galben care "împodobesc" caroseria neagră, dar parcă Aston-ul arată mai ok fără acestea…

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide