Aston Martin Vanquish S Mansory

Aston-uri tunate vedem mult mai rar decât modele sport Mercedes sau BMW bricolate. Mansory nu este considerat tuner, ci companie de customizare a modelelor nobile britanice.

Chiar dacă Mansory ne duce cu gândul la Anglia, vorbim de o companie exclusivistă situată în patria tuningului, Germania. Ţară în care maşini sport, precum Aston Martin Vanquish S, primesc frecvent dopaje de putere şi kituri racing, banii nefiind o problemă prea mare pentru proprietari.

Însă un Aston trebuie tratat puţin diferit, pentru că este o maşină sport diferită de celelalte, respirând stil şi prestanţă britanică. Pentru acest model, Mansory a lăsat neatins grupul motopropulsor şi s-a concentrat pe alte elemente. Sistemul de frânare a fost supradimensionat şi poartă amprena Brembo, în timp ce jantele sunt acum de 20", cu pneuri super late (275/30 în faţă şi 315/35 în spate). Garda la sol a fost coborâtă cu 3 cm, prin adoptarea unui nou set de amortizoare, mai rigide, astfel că Vanquish S arată acum şi mai încordat.

La nivel estetic, spoilerul frontal este din fibră de carbon şi a fost redesenat, spoilerul din spate a primit un difuzor din fibră de carbon, iar pragurile personalizate au acum incluse fante de aerisire. Interiorul a primit un tratament clasic, prin combinarea pielii şi a fibrei de carbon. Nu ne putem pronunţa asupra tuşelor de galben care "împodobesc" caroseria neagră, dar parcă Aston-ul arată mai ok fără acestea...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.