Audi A3 Cabrio by ABT

Deşi nu au terminat de lucrat la capitolul vizual, cei de la ABT ne îmbie cu 270 de cai pentru vârful de gamă Audi A3 Cabrio, oferit de pachetul ABT Package S.

Audi A3 Cabrio by ABT Audi A3 Cabrio by ABT

Audi A3 ABT Cei de le  ABT pun mare preţ pe performanţele pure şi, deşi proiectul nu este încă definitivat,  rup tăcerea şi ne vorbesc despre plusul de putere conferit lui Audi A3 Cabrio.  Astfel tunerul de casă al mărcii din Ingolstadt oferă soluţii de înmulţire a cailor de sub capotă pentru motorizările pe benzină TFSI ale cabrioletului german.

Cea de 1.8 litri, în standard cu 160 CP, este dusă la 200 CP prin pachetul ABT Power, sau chiar 240 CP,  dacă se va opta pentru ABT Power S.  Motorizarea 2.0 litri TFSi, cu cei 200 CP din standard primeşte încă 40 prin ABT Power, sau ajunge la 270 CP prin pachetul S. De asemenea, iscusiţii germani pot stoarce chiar 300 CP prin alte câteva intervenţii. Aşteptăm acum şi modificările de suprafaţă, cele de esenţă fiind promiţătoare pentru fanii modelelor de serie preparate profesional.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.