Audi A4 3.0 TDI by Rieger

Unul din cei mai importanți tuneri ai mărcii germane, Rieger, s-a ocupat de noul Audi A4, pentru care a pregătit un chip tuning la motorul 3.0 TDI.

Audi A4 3.0 TDI by Rieger Audi A4 3.0 TDI by Rieger
Audi A4 RiegerCu o creștere a puterii de 59 CP, de la 240 CP la 299 CP, noul A4 devine aproape un S4 mai economic, mai ales din privința cuplului motor, care are acum 610 Nm, o sumă pe care nu foarte multe mașini o au. La exterior modificările sunt clasice: un spoiler față personalizat, praguri mai late, un difuzor spate din fibră de carbon și o evacuare nouă, jantele de 20 de inch completând tabloul noului Audi A4 3.0 TDI by Rieger.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.