Audi A4 Avant Abt

Tunerul ABT s-a hotărât să le dea motive de mândrie juniorilor conduşi zilnic la şcoală de părinţi, prin preparea familistei Audi A4 Avant într-o manieră sportivă.

Audi A4 Avant Abt Audi A4 Avant Abt

Audi A4 Avant este un vehicul ideal pentru familie, dar ce te faci dacă vrei să ieşi în evidenţă la şedinţa cu părinţii. Aici intră în scenă tunerul de casă al VAG, Abt garantând un aspect mai incitant şi un plus de putere pentru A4 Avant. Cosmetizarea s-a realizat prin înlocuirea spolerelor, a pragurilor, adăugarea unui eleron pentru plafon şi implantarea celor patru ţevi de eşapament, trademark pentru Abt.

Casa de tuning va stoarce, de asemenea, şi mai multă putere din propulsoarele lui A4 Avant. Cel de 1.8 litri TSI poate fi dus până la 200 sau 240 de cai, de la valoarea iniţială de 160 de cai. De acelaşi tratament se va bucura şi motorizările diesel prin aplicarea pachetelor Power sau Power S, puterea putând fi urcată până la 310 CP şi cuplul la 610 Nm.

La cererea clienţilor se pot opera modificări şi la suspensii şi sistemul de frânare, germanii de la Abt fiind recunoscuţi pentru îmbunătăţirea comportamentului rutier.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.