Audi Q5 Custom Concept Worthersee Tour 2009

Autor: Oraan Mărculescu 25 mai 2009 Tuning auto

Kit estetic individualistMaşina pe care inginerii Audi au pregătit-o pentru acest event dedicat fanilor lui Golf GTI arată agresiv şi ar putea fi chiar considerată un fel de corespondent al GTI-ului în domeniul SUV-urilor compacte.

Vopseaua Daytona Gray este una specială, la fel ca şi jantele mate de 21 inch, lucruri care particularizează din start acest Q5 customizat. Ecartamentul maşinii este mărit cu 90 mm, iar înălţimea a fost redusă cu 60 mm. Modificarea spoilerelor faţă şi spate sau adoptarea unui eleron proeminent pentru hayon nu au cum să mai mire, în timp ce tuşele de roşu completează în mod fericit vopseaua caroseriei.

408 CP si 4,4 secunde prima sutaTuningul de casă mai presupune modificarea puterii motorului V6 3.0 TFSI, de la 333 CP acesta ajungând la nu mai puţin de 408 CP, ceea ce îi permite maşinii un demaraj 0-100 km/h în doar 4,4 secunde.

Cu alte cuvinte, un Audi Q5 supersoprt, care va rămâne doar la stadiul de unicat – însă cu siguranţă va inspira din plin tunerii pasionaţi de maşinile cu patru cercuri pe grilă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide