Audi R8 by EDO Competition

Audi R8 putem spune că a fost cea mai în vogă maşină sport a lui 2007. Cei de la EDO Competition ne aduc un surplus de... sound.

Audi R8 by EDO CompetitionTunerul EDO Competition s-a făcut remarcat cu multe creaţii bazate pe modele supersport, mai ales Porsche. Acum a venit rândul lui Audi R8 să intre la o cură mică de steroizi. Şi când spunem mică, aşa şi este: motorul V8 urcă de la 420 CP la doar 442 CP, iar cuplul motor este îmbunătăţit cu 20 Nm, datorită unui sistem de evacuare optimizat. Demarajul 0-100 km/h este mai rapid cu 0,2 secunde, iar viteza maximă depăşeşte 310 km/h, graţie lamei aerodinamice de pe spoilerul faţă sau lamelelor difuzorului spate, realizate din carbon.

Însă nimic nu contează când vine vorba de SUNET - ceea ce se observă imediat în video.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.