Audi R8 by Wheelsandmore

Wheelsandmore este un tuner puţin cunoscut, ce s-a specializat pe modificarea modelelor sport. Ultima creaţie a lor implică un Audi R8.

Audi R8 by Wheelsandmore Audi R8 by Wheelsandmore

Sistem de evacuare asamblat manualAvând în vedere succesul imens de care se bucură Adui-ul R8 era de aşteptat să vedem pe piaţă numeroase oferte de tuning. Numărul lor este mărit cu una, ce poartă semnătura celor de la Wheelsandmore. Motorul V8 de 4,2 litri a suferit o schimbare de "creier" şi una de sistem de evacuare, ce se traduc printr-o creştere de putere de la 420 la 457 CP.

Nici restul componentelor nu au fost uitate, firma germană de tuning adăugând o nouă suspensie, care nu doar este mai tare, dar şi coboară centrul de greutate al maşinii cu 25 de mm. La noua ţinută de drum va contribui şi un nou set de jante din aliaj foarte uşor, ce acoperă un sistem de frânare cu etriere cu 8 pistonaşe şi plăcuţe de curse ce presează pe discuri cu diametrul de 336 mm.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.