Audi R8 by Wheelsandmore

Autor: Silviu Draganescu 28 iul. 2008 Tuning auto

Sistem de evacuare asamblat manualAvând în vedere succesul imens de care se bucură Adui-ul R8 era de aşteptat să vedem pe piaţă numeroase oferte de tuning. Numărul lor este mărit cu una, ce poartă semnătura celor de la Wheelsandmore. Motorul V8 de 4,2 litri a suferit o schimbare de "creier" şi una de sistem de evacuare, ce se traduc printr-o creştere de putere de la 420 la 457 CP.

Nici restul componentelor nu au fost uitate, firma germană de tuning adăugând o nouă suspensie, care nu doar este mai tare, dar şi coboară centrul de greutate al maşinii cu 25 de mm. La noua ţinută de drum va contribui şi un nou set de jante din aliaj foarte uşor, ce acoperă un sistem de frânare cu etriere cu 8 pistonaşe şi plăcuţe de curse ce presează pe discuri cu diametrul de 336 mm.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide