Audi RS6 Avant şi R8 by O.CT

Tunerul austriac a decis că cele mai rapide maşini din gama Audi trebuie să fie şi mai rapide. Şi s-a pus pe treabă.

Audi RS6 Avant şi R8 by O.CT Audi RS6 Avant şi R8 by O.CT

Performantele pe primul locPrimul model modificat a fost R8-ul, care a primit un nou sistem de evacuare, lucru ce i-a mărit puterea totală de la 420 la 446 CP, cuplul fiind şi el cu 20 Nm mai mare. Astfel s-au câştigat 0,3 secunde la acceleraţia de la 0 la 100 km/h (5,3 secunde) şi de zece ori mai mult până la 250 km/h, cu 31 de secunde. Viteza maximă este şi ea modificată, până la 310 km/h.

În cazul lui RS6, modificările au fost şi ele foarte simple: pe lângă evacuarea îmbunătăţită, O.CT a montat un nou soft de management al motorului, puterea crescând cu 70 CP. Până la 650 CP. 0-100 este făcut acum în 4,9 secunde, cu jumătate de secundă mai rapid decât modelul de serie. În cazul acceleraţiei până la 250 km/h s-a realizat o scădere de 3,3 secunde, până la 23,9 secunde. În ceea ce priveşte viteza maximă, clienţii pot opta între două setări, cu 300 sau 325 km/h. Cine oare o va alege pe aceea cu 300 de km/h?

VEZI TOATE ANUNTURILE AUDI.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.