Audi RS6 by Sportec

Audi RS6 pare să atragă mai mulţi tuneri ca nici un alt model. Ultimul ce se înscrie şi el pe lista modificatorilor de bolid german este Sportec.

Audi RS6 by Sportec Audi RS6 by Sportec

70 CP in plusPrincipalul produs al elveţienilor de la Sportec este un Stage 1 Performance Kit, ce ridică puterea motorului doar prin simpla reprogramare a computerului de injecţie. Câţiva biţi de date schimbaţi şi Audi RS6 ajunge să aibă 70 CP în plus, cu un total de 650 CP la 6300 rpm. Şi cuplul maxim a fost mărit, inevitabil, până la 740 Nm obţinuţi între 2500 şi 4500 rpm. Dar aceste date le puteţi observa în graficul de putere pus la dispoziţie de Sportec.

Performanţele nu au fost mărite semnificativ, astfel că RS6 Avant by Sportec atinge prima sută de km în 4,4 secunde, nu cu mult mai bine decât cei 4,6 standard. Viteza maximă este de 305 km/h, viitorii cumpărători putând opta pentru un kit de coborâre a caroseriei şi un set de jante de 20 sau 22 de inch.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.