Audi S3 by O.CT Tuning

În condiţille în care o variantă RS3 nu se află în planurile Audi, O.CT a modificat un S3 de serie pentru a se ridica la nivelul unui adevarat bolid demn de sigla RS.

Audi S3 by O.CT Tuning Audi S3 by O.CT Tuning
Principalul pachet de modificări oferit de austriecii de la O.CT Tuning constă în managementul motorului revizuit, un nou sistem de evacuare dar şi o admisie schimbată. Costul total este de 5886 de euro iar rezultatul se traduce în 328 CP, 450 Nm, 5,7 secunde pentru 0-100 km/h şi o viteză maximă de 265 km/h.

În ceea ce priveşte şasiul, o suspensie complet ajustabilă O.CT este disponibilă la 1499 de euro, în timp ce sistemul de frânare opţional cu 8 pistonaşe şi discuri de 372 mm pe faţă costa 3850 de euro. Şi jantele de 19 inch costă extra 2440 de euro, clienţii putând opta totuşi pentru o culoare personalizată a acestora. Pentru pasionaţi este oferit şi un kit de capace de protecţie a motorului din fibră de carbon, totul la doar 370 de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.