Audi S3 O. CT

Tunerii de la O. CT sunt specializaţi pe modificarea managementului electronic al motoarelor, dar asta nu i-a impiedicat să vină cu un S3 radical modificat. Cu 550 de CP.

Audi S3 O. CT Audi S3 O. CT

Interior raceAcum să nu credeţi că cei de la O. CT au tunat motorul de 1,8 turbo până la 550 CP. Sunt ei buni, dar nici chiar aşa. În schimb au montat pe caroseria unui A3, penultima generaţie, un motor de 2,7 litri bi-turbo, împrumutat de la RS4. Şi cu căteva modificări au ajuns la 550 CP. Evident, nici restul maşinii nu a fost uitat, aceasta fiind ticsită cu fibră de carbon şi numeroase modificări în interior care o recomandă mai mult spre utilizarea in probele de raliuri.

Iar frânele performante sau suspensia sport nu lipsesc nici ele. Aşa cum era şi normal la o operaţiune de tuning atât de majoră.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.