Bentley Continental GTC by Imperium Automotive

Tunerul Imperium Autmotive este de părere că noul Bentley Continental GTC nu are destulă "prezenţă scenică" şi a lansat un pachet menit să ofere un plus de agresivitate modelului britanic.

Bentley Continental GTC by Imperium Automotive Bentley Continental GTC by Imperium Automotive

Imperium Automotive este de părere că design-ul cabriolet-ului Bentley Continental GTC este mult prea elegant şi a lansat un pachet de tuning care are ca scop aducerea unui plus de sportivitate şi agresiviate modelului britanic. Pachetul numit Audentia GTC conţine spoilerul faţă cu guri de aerisire de dimensiuni mai mai, ce dau un aer de motorsport cabriolet-ului din Regatul Unit şi praguri mai joase cu un design mai agresiv. În partea din spate găsim un spoiler redesenat şi evacuările cu profil rectangular.

Tunerul britanic nu a adus modificări din punct de vedere tehnic. Imperium GTC este propulsat de un motor W12 de 6,0 litri ce dezvoltă 576 CP şi un cuplu motor de 700 Nm. Aceste valori ajută cabrioletul să ajungă de la 0 la 100 km/h în doar 4,5 secunde şi la o viteză maximă de 314 km/h. Imperium Automotive anunţă că pachetul este disponibil într-o ediţie limitată şi deja primeşte comenzi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.