Bentley Continental Mansory Vitesse Rose

Dacă da, atunci înseamnă că vei fi interesat serios de acest Bentley Continental Mansory Vitesse Rose, care nu este doar roz.

Bentley Continental Mansory Vitesse Rose Bentley Continental Mansory Vitesse Rose

Un nou kit exteriorFiind de origine latină, nu ne este greu să înţelegem ce înseamnă Vitesse Rose, nu-i aşa? Totuşi, tunerul Mansory s-a limitat doar la modificările de natură estetică, deoarece, din punct de vedere tehnic, modelul Bentley Continental GT Speed roz din imagini a rămas aproape neatins.

Auditiv, te vei face remarcat la volanul acestei sportive roz datorită unei noi linii de evacuare, cu ieşiri rectangulare cromate, care îi conferă un nou timbru motorului W12 de sub capotă. Iar, la nivelul "încălţărilor", le poţi face în ciudă amatorilor de bling: jantele negre, nu cromate, au nu mai puţin de 21" şi beneficiază de pneuri Dunlop Sport Maxx GT, de 285/30 ZR 21.

Roz, dar si aerodinamicÎn rest, cei de la Mansory au avut mână liberă să facă un Bentley roz, care să rivalizeze cu cel al lui Paris Hilton - şi am spune că rezultatul tunerului german premium este mai reuşit, chiar dacă, în general, roz e o culoare controversată în domeniul auto.

Referindu-ne la kitul estetic exterior, elementele acestuia sunt realizate din PU-RIM (Polyurethane Reaction Injection Mold - un material poliuretanic de ultimă generaţie). Spoilerele faţă şi spate modificate sunt completate de praguri proeminente, în timp ce pentru capotă s-a preferat fibra de carbon, în negru, contrastând în mod plăcut cu restul caroseriei.

În spoilerul frontal se remarcă poziţiile cu LED-uri, iar în spate micul eleron din fibră de carbon, de pe capota portbagajului, are un rol aerodinamic foarte important, pe lângă cel estetic.

Interior de asemenea rozCei care vor avea privilegiul să stea în maşină, vor fi înconjuraţi de o atmosferă predominant roză, în două tonuri, pornind de la tapiţeria din piele a scaunelor până la îmbrăcămintea volanului. Bineînţeles, nu lipsesc ornamentele din aluminiu şi fibră de carbon, per total interiorul lui Bentley Continental Mansory Vitesse Rose respirând extravaganţă.

Dacă vreţi să ştiţi cât costă această creaţie, menită a te face să vezi viaţa în roz, trebuie să aşteptaţi Salonul Auto Frankfurt 2009, unde acest exemplar va fi expus în premieră mondială.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.