BMW 123d Coupe by Digi-Tec

Motorul 2.0 diesel de la BMW de 204 CP deja este un record în materie. Digi-Tec l-a dus la 245 CP.

BMW 123d Coupe by Digi-Tec BMW 123d Coupe by Digi-Tec

Un 2.0 litri potentMotorul diesel de 2.0 litri supraalimentat de două turbine are o putere maximă de 204 CP şi un cuplu motor de 400 Nm. Acceleraţia de la 0 la 100 de km/h se face în doar 6,9 secunde, maşina oferind şi posibilitatea unui consum mediu puţin peste 5 litri la fiecare sută de km. Cu aceste cifre, propulsorul bavarez este un recordman în clasa motoarelor diesel cu patru cilindri şi o cilindree de 2.0 litri.

De aceea, am fi tentaţi să credem că motorul este impins la maxim. Cei de la Digi-Tec nu cred asta şi vin cu o variantă modifcată, de 245 CP, ce micşorează acceleraţia amintită mai sus până la 6,2 secunde, în timp ce consumul mediu rămâne în limitele standard. Estetic, regăsim un set de jante Oz Ultraleggera de 19 inch. Şi cam atât. Pentru că important este ce ai sub capotă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.