BMW 135i Coupe by Hartge

Ce bine este când prepari un motor turbo: un mic chip tuning şi creşti puterea motorului imediat: în cazul de faţă cu 44 CP.

BMW 135i Coupe by Hartge BMW 135i Coupe by Hartge

350 CP aproape de un M Seria 1Motorul cu 6 cilindri în linie supraallimentat, atât de premiat în presa internaţională a primit modificările aduse de cei de la Hartge, ce i-au mărit puterea până la 350 CP la 5600 rpm în timp ce cuplul maxim de 480 Nm este disponibil la 2950 rpm. Iar acest lucru se vede direct în performanţele maşinii, care accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde, cu jumătate de secundă mai rapid decât modelul de serie.

Viteza maximă a crescut până la 280 km/h în timp ce consumul a rămas identic, 9,2 l/100 km, sau cel puţin asta declară Hartge. Dar nu doar motorul este bun de tuning, ci şi suspensia care coboară acum maşina cu 25 de mm sau sistemul de evacuare în variantă sport. Iar la capitolul estetică vorbim de jante de 20 inch, un difuzor spate, spoilere schimbate, ornamente din fibră de carbon şi praguri noi. Un BMW 135i Coupe by Hartge costă în Germania 48.162 de euro, fără TVA.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.