BMW 325i de 764 CP

Autor: Cosmin Iordache 09 iul. 2008 Tuning auto

BMW 325iÎn jurul modelului BMW Seria 3 E30 s-a creat o adevărată cultură, câştigând numeroşi adepţi încă de la apariţie în 1982, în special din rândul pasionaţilor de tuning care căutau o platformă accesibilă şi fiabilă pentru a îşi pune în practică ideile năstruşnice. Dacă vorbim însă de o religie deja, nu putem trece cu vederea acest model BMW 325i, care poate fi încoronat drept zeu al acestui curent.

Cifrele vorbesc de la sine despre statutul de divinitate, acest model având numai puţin de 764 CP. Cu atât putere sub capotă, modelul se catapultează până la 100 km/h în doar 2,5 secunde şi poate atinge 340 km/h. Realizări demne de un hypercar, având ca bază un model destul de "banal". Din nefericire, prea multe detlalii legate de acest model nu au fost date publicităţii, proprietarul păstrând secretul transformării miraculoase.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide