BMW 325i de 764 CP

Bugatti, Lamborghini, Ferrari ar trebui să se teamă, un animal sălbatic, metamorfozat dintr-un BMW 325i şi capabil să atingă prima sută de km/h în 2,5 secunde a apărut pe străzi.

BMW 325i de 764 CP BMW 325i de 764 CP

BMW 325iÎn jurul modelului BMW Seria 3 E30 s-a creat o adevărată cultură, câştigând numeroşi adepţi încă de la apariţie în 1982, în special din rândul pasionaţilor de tuning care căutau o platformă accesibilă şi fiabilă pentru a îşi pune în practică ideile năstruşnice. Dacă vorbim însă de o religie deja, nu putem trece cu vederea acest model BMW 325i, care poate fi încoronat drept zeu al acestui curent.

Cifrele vorbesc de la sine despre statutul de divinitate, acest model având numai puţin de 764 CP. Cu atât putere sub capotă, modelul se catapultează până la 100 km/h în doar 2,5 secunde şi poate atinge 340 km/h. Realizări demne de un hypercar, având ca bază un model destul de "banal". Din nefericire, prea multe detlalii legate de acest model nu au fost date publicităţii, proprietarul păstrând secretul transformării miraculoase.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.