BMW M3 Coupe şi Cabriolet – Pachet estetic de la Hartge

Hartge a pregătit posesorilor de BMW M3 un mic pachet de tuning.

BMW M3 Coupe şi Cabriolet – Pachet estetic de la Hartge BMW M3 Coupe şi Cabriolet – Pachet estetic de la Hartge

Specialistul în tuning BMW Hartge a prezentat noul său pachet estetic destinat modelelor M3 Coupe şi Cabrio, compus din patru elemente: o fustă destinată spoilerului faţă, un difuzor spate, un eleron pentru portbagaj plus opţional capacele oglinzilor din fibră de carbon.

Iar pentru cine vrea mai mult, cei de la Hartge va fi foarte bucuroşi să pună la dispoziţia posesorilor de E92 şi E93 un set de jante din aliaj sau un pachet de creştere a performanţelor, dar asta în viitorul apropiat. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.