BMW M4 a fost făcut să fie modificat. Iar TAG Motorsports s-a conformat

Nu poţi spune (cu toată gura) că BMW M4 este o maşină urâtă, însă în momentul în care vezi ce se poate face cu ea...

BMW M4 a fost făcut să fie modificat. Iar TAG Motorsports s-a conformat BMW M4 a fost făcut să fie modificat. Iar TAG Motorsports s-a conformat

Bine aţi revenit în lumea tunerilor, unde „prea mult” este doar o sintagmă care îi face pe cei care modifică maşini să chicotească satisfăcut.

Ce urmează să vezi în galeria foto de mai sus este un BMW M4 Coupé preparat de americanii de la TAG Motorsports. Nu, nu cred că am văzut un BMW M4 mai intimidant decât acesta.

Kitul estetic probabil că-ţi este cunoscut de undeva: este cel semnat de Vorsteiner, cunoscut muritorilor ca GTRS4. Acestuia i s-au adăugat elemente M Performance, din fibră de carbon şi jante HRE de 20 de inci, încălţate cu anvelope Pirelli P Zero. Iar sistemul de evacuare este Akrapovic, deci din titan şi foarte zgomotos. În sensul bun, desigur.

Pe partea de performanţe, motorul I6 de 3,0 litri a primit o admisie AWE Tuning din fibră de carbon şi o reconfigurare a ECU de la ESS, în timp Bilstein s-a trecut în listă cu un set de amortizoare coil over.

Înfiorător de frumos? Sau doar înfiorător?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.