BMW M4, îmblânzit de un set de jante Vorsteiner. GALERIE FOTO

Adjectivul "cuminte" poate caracteriza multe alte lucruri, dar cu siguranţă nu un BMW M4. Vorsteiner ţine neapărat să ne arate că un M4 poate sta cuminte, atât timp cât este încălţat cu setul potrivit de jante. NOT.

BMW M4, îmblânzit de un set de jante Vorsteiner. GALERIE FOTO BMW M4, îmblânzit de un set de jante Vorsteiner. GALERIE FOTO

OK, BMW M4 este un model cuminte. În spatele garajului, cu prelată pe el, cu motorul oprit şi pe întuneric. Poate aşa. Iar din moment ce l-ai dotat cu un set de jante forjate Vorsteiner VSE 003de 20 de inci, ai face bine să nu ai pretenţii de comportament blând. Nici măcar în cazul unui pictorial static.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.