BMW M5 cu 700 CP vs Audi RS6 cu 690 CP. Un fel de înfruntarea titanilor [VIDEO]

În timp ce noi, majoritatea, suntem copleşiţi de ideea unui M5 sau a unui RS6, unii consideră că mai mult înseamnă şi mai bine.

BMW M5 cu 700 CP vs Audi RS6 cu 690 CP. Un fel de înfruntarea titanilor [VIDEO] BMW M5 cu 700 CP vs Audi RS6 cu 690 CP. Un fel de înfruntarea titanilor [VIDEO]

Când vorbeşti despre BMW M5 sau despre Audi RS6, discuţia nu prea converge spre „le-ar mai trebui câţiva cai”, ci mai degrabă la cât de mult ajută quattro la punerea în mişcare a celor 560 ai lui RS6 sau cât de frumos se mişcă M5 sub influenţa celor 560 de cai-putere trimişi către puntea spate.

Ei bine, aici avantajul lui RS6 este diluat de startul în mişcare, iar diferenţa de kilograme între cele două modele (de circa 75 de kilograme) este diminuată de plusul de putere căpătat. M5-ul - pe care nu-l vedem, pentru că din el se filmează - este creaţie a celor de la Burger Motorsports (şi are acum 700 CP), în timp ce exemplarul RS6 este semnat de tmchiptuning şi dispune de 690 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.