BMW M6 Hurricane by G Power

Tunerul german G Power este un specialist în compresoare, care conferă BMW-urilor sportive performanţe şi mai bune.

BMW M6 Hurricane by G Power BMW M6 Hurricane by G Power
BMW M6 Hurricane - twin-charger G-PowerUn BMW M6 Cabrio este o maşină sport destul de exclusivistă cu cei 507 CP ai săi. Dar întotdeauna există loc de mai bine - iar tunerul G Power a grefat pe acest model un kit de forţă, cu ingredientul principal un compresor dublu (twin-charger).

Surplusul de steroizi se cifrează la 128 CP, ceea ce înseamnă că uraganul negru din imagini dezvoltă 635 CP. Este adevărat, pe modelul BMW M5 Hurricane acelaşi kit duce la obţinerea unei puteri de 735 CP, făcând din berlina sportivă cel mai rapid BMW legal-street, cu cei 360 km/h pe care îi poate atinge. Însă, în cazul lui BMW M6 Cabrio, s-a considerat că nu este nevoie de exagerări, tunerul concentrându-se mai mult pe liniaritatea răspusului motorului.

M6 Hurricane - 635 CP şi 600 NmAstfel, cele două compresoare deservesc fiecare rând de cilindri, randamentul fiind optimizat cu 80%. Puterea maximă se atinge între 7.500 şi 8.200 rpm, regim la care motorul V10 efectiv urlă, iar cuplul maxim atinge valoarea de 600 Nm între 4.800 şi 7.200 rpm. Monstrul de două tone este capabil de o acceleraţie până la 100 km/h în 4,6 secunde, până la 200 km/h are nevoie de 11,9 secunde, iar 300 km/h sunt atinşi după 34.5 secunde. Viteza maximă se cifrează la 320 km/h.

Jante de 21 şi etriere cu 8 pistonaşeModificările exterioare nu sunt foarte mari, dar îi conferă bolidului o aerodinamică studiată, datorită spoilerelor şi pragurilor modificate. Suspensia a fost întărită şi poate fi setată în nouă moduri, iar sistemul de frânare a fost upgradat: etriere cu 8 pistonaşe şi discuri de 380x34 mm. Jantele de 21" sunt încălţate cu pneuri Dunlop late, de 255/30 pe faţă şi de 295/25 pe spate.

Preţul pentru un asemenea automobil este şi el destul de impresionant: 183.000 euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.