BMW Seria 1 Cabrio by AC Schnitzer

Autor: Cosmin Iordache 07 mai 2008 Tuning auto

BMW Seria 1 Cabrio by AC SchnitzerAC Schnitzer nu îşi pierde timpul cu artificii estetice superficiale în cazul proceselor de tuning şi a început prin a stoarce mai multă putere din propulsoare, urmând ca apoi să îşi îmbrace modelul cu o ţinută în ton cu menirea sa. Vârful de gamă BMW 135i  Cabrio creşte pe scala cailor putere de la 306, în standard, la 360, adică aproximativ cu 20%.  De asemenea, versiunile diesel 123 d şi 120d au puteri crescute până la 240 CP, respectiv 200 CP.

Puterea adiţională vine şi  cu un comportament rutier îmbunătăţit, prin montarea unei  suspensii adjustabile de curse şi cu modificarea ceasurilor de bord, gradate acum până la 320 km/h. Plusul de forţă este exprimat şi prin evacuările modificate pentru o tonalitate gravă.

BMW Seria 1 Cabrio by AC SchnitzerAjungând şi la partea estetică, AC Schnitzer apelează la un kit nu foarte strident, dar evident modificat faţă de cel din fabrică. Noutatea principală constă însă în montarea nelipsitului difuzor. Jantele au măsuri cuprinse între 17 şi 19 inchi şi se poate opta şi pentru unul de curse.Interiorul este ornat cu detalii de aluminiu şi carbon,  iar pedalele şi levierul schimbătorului  sunt înlocuite cu unele de  inspiraţie competiţională. 

În concluzie, putem spune că ACS a intervenit exact cât trebuie, rezultatul fiind ca şi în cazul versiunii BMW 135i Coupe unul reuşit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide