BMW Seria 6 AC Schnitzer

Unul din cei mai importanți tuneri ai mărcii bavareze, AC Schnitzer și-a pus amprenta pe cel mai nou model Seria 6.

BMW Seria 6 AC Schnitzer BMW Seria 6 AC Schnitzer
BMW Seria 6 AC SchnitzerLa mai bine de jumătate de an de la introducerea faceliftului pe actuala gamă Seria 6, tunerul german și-a înnoit ofertă de accesorii și îmbunătățiri pentru coupeul bavarez. Kitul estetic exterior este compus din pachetul obișnuit: spoilere noi, praguri modificate și guri de aerisire personalizate. Modelul mai este îmbogățit și cu un set de jante de 20 de inch și un sistem de evacuare cromat.

În ceea ce privește partea tehnică, în afara suspensiei și sistemului de frânare mai performante, AC Schnitzer a dezvoltat și un nou program de manangement al motorului diesel regăsit pe 635d. Astfel, puterea a fost crescută de la 286 CP la 310 CP iar cuplul a primit un spor de 100 Nm, până la 680 Nm. Nici 650i nu a fost uitat, cei 367 CP fiind transformați în 411 CP, în timp ce scoaterea limitării de viteză a dus la o creștere a vitezei maxime până la 285 km/h.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.