BMW Seria 6 Hamann

Hamann, specialist în bricolarea maşinilor sport BMW, oferă un nou program pentru varianta facelift a lui BMW Seria 6.

BMW Seria 6 Hamann BMW Seria 6 Hamann

BMW Seria 6 HammanDin moment ce BMW Seria 6 facelift nu a adus nici o modificare estetică revoluţionară, Hamann a considerat că este potrivit un program de personalizare decent, fără a apela la artificii extravagante, ca în cazul altor creaţii.

Astfel, doritorii pot alege dintre două pachete exterioare: "Basic" şi "Edition Race", cel din urmă îmbunătăţind substanţial aerodinamica prin elementele modificate ale carseriei. Programul mai cuprinde jante speciale de până la 21", sisteme noi de evacuare şi frânare, precum şi upgrade-uri ale puterii motoarelor pentru 630i, 650i şi 635d.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.