BMW Seria 6 transformat în BMW MR 600 GT by CLP

Tunerul CLP oferă un kit de personalizare a cabrioletului BMW Seria 6 care, cu siguranţă, te va face remarcat, oriunde.

BMW Seria 6 transformat în BMW MR 600 GT by CLP BMW Seria 6 transformat în BMW MR 600 GT by CLP

Cei care nu consideră că noul BMW Seria 6 Cabrio îi reprezintă şi rămân fideligeneraţiei actuale, se vor bucura, probabil, la vederea acestuiBMW MR 600 GT, propunere a tunerului CLP. Atenţie,culoarea verde crud nu înseamnă că vorbim despre o maşinăecologică. Nicidecum.

BMW MR 600 GT este un tuning CLP, bazat pe BMW Seria 6 Cabrio

Deşi, până la urmă, această vopsea scoate în evidenţă maşina,modificările maşinii sunt altele. Din punct de vedere estetic,pachetul exterior înseamnă un spoiler frontal modificat, înstil M6, dar mult mai agresiv, un spoiler spate altfelprofilat şi cu un mare difuzor în partea inferioară, precum şipraguri aerodinamice sau bosaje mai late pentru roţi. Toate acesteacostă în jur de 6.000 euro.

Pachetul estetic are un cost de 6.000 euro. Setul de jante de 22 inch costa 9.000 euro

Din meniu mai fac parte nişte portiere cu deschidere însus, de origine LSD, precum şi o suspensie coborâtă, carepune în evidenţă foarte bine jantele din 3 piese. Acestea audimensiuni generoase, de 22", precum şi o finisare negru-crom, demare efect. Dar vorbim şi de un preţ pe măsură: 9.000 eurosetul.

Motorul de pe 645i este upgradat de la 333 CP la 379 CP, pentru 1.300 euro

Cei de la CLP propun şi upgrade-uri ale puterii motorului: deexemplu, o resoftare a unui 645i vă oferă o putere de 379CP (faţă de 333 CP, cât are standard), dar vă şi costă1.300 euro. Şi, pentru că o putere mare are nevoie şi de un sunetpe măsură, este nevoie de o nouă evacuare, cu 4 ieşiri cromate şicu un preţ de 1.600 euro. Modificările interiorului, care înseamnăinserţii din fibră de carbon, devin doar mărunţişuri.

BMW Seria 6 tunat de CLR este verde, dar nu ecologic