BMW Seria Aero Kit by Wald International

Niponii de la Wald International au realizat de curând un kit aerodinamic pentru BMW Seria 3. Realizarea e ireproşabilă.

BMW Seria Aero Kit by Wald International BMW Seria Aero Kit by Wald International

Modificari masiveLa prima vedere nu te-ai aştepta ca o mână de japonezi patriotici prin definiţie să fie interesaţi de altceva decât maşinile autohtone. Dar cei de la Wald International au gândit altfel şi au dorit să-şi etaleze profesionalismul prin ultima lor creaţie menită a se mula pe caroseria unui BMW Seria 3.

Modificările includ o nouă bară faţă cu proiectoare de ceaţă duble, praguri mai late, un nou spoiler spate gata să acomodeze imensul sistem de evacuare şi un eleron montat pe capabul portbagajului. Şi jantele au fost schimbate, cu un set de Mahora M11C 19x8,5J în faţă şi 19X9,5 în spate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.