BMW X5 by AC Schnitzer

Tunerul german specialist în BMW cu sediul în Aachen a lansat ultimul kit estetic pentru modelul X5, intitulat sugestiv Falcon.

BMW X5 by AC Schnitzer BMW X5 by AC Schnitzer

Pasare de prada ... cam corpolentaPachetul de modificări inlcude spoilere noi, praguri mai mari şi două guri de aerisire montate pe capotă ce au grijă să sublinieze tema păsării de pradă dată de numele sugestiv. Partea estetică este completată de un set de jante de 22 de inch şi o suspensie coborâtă.

Pentru motorul de 3.0 litri diesel, de 286 CP, AC Schnitzer oferă un upgrade electronic, ce măreşte puterea maximă cu încă 24 CP.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.